Med Kokken & Jomfruen er der nem mad til enhver begivenhed

21 January 2022
Kamilla Tolnø

editorial

Skal du holde stor bryllupsfest? Eller vil du bare gerne invitere de nærmeste på brunch, uden at du skal tænke over at stå i køkkenet hele morgenen?

Uanset hvilken form for begivenhed du står med, og hvilken slags mad du ønsker dig, så er Kokken & Jomfruen værd at kende til.

De er nemlig intet mindre end eksperter på området. De har i mange år leveret mad ud af huset til forskellige begivenheder, lige fra små fødselsdagsselskaber til store virksomhedsfester.

Derfor er Kokken & Jomfruen værd at kende til, når du står med planlægningen til en fest. Dermed er du sikret lækker mad og et stort, variereret udvalg, uden at det skal koste en formue.

mad ud af huset

Se udvalget med det samme

Noget af det, der kendetegner Kokken & Jomfruen er, at de har fuld gennemsigtighed. På deres hjemmeside finder du altså et helt udvalg over alle de ting, du kan bestille hos dem.

Det gælder alt fra en klassisk fest-buffet til brunch-selskaber og et udvalg af tapas og hapsere. Hos Kokken & Jomfruen er alle priserne også tilgængelige på deres hjemmeside, så du er helt klar over, hvad aftalen indebærer.

Der er altså ingen grund til at tøve. Du kan allerede nu klikke her og blive inspireret af de mange, lækre muligheder.

Bestil hos Kokken & Jomfruen for en nem fest

Der er mange gode grunde til, at man kan få lyst til at vælge at få maden leveret udefra med hjælp fra Kokken & Jomfruen.
Det er nemlig en byrde, der lettes fra dine skuldre, når du ikke skal tænke på maden. I stedet kan du fokusere på gæstelisten, på pynten og ikke mindst på at være til stede for dine gæster.

Hvis du skal afholde en stor fest, er Kokken & Jomfruen og alle deres lækre menuer altså værd at kende til.