Når man skal på skadestuen med en klitoris vibrator

16 October 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi mener ikke, at du skal til mekanikeren eller reparatøren med en klitorisvibrator, hvis den er gået lidt i stykker eller bare skal fikses efter et mindre uheld, eller du måske gerne vil bytte den eller udnytte garantien.

Men det kan måske blive nødvendigt efter denne omgang.

For mange gange læser man om den slags oplevelser i den kulørte presse, hvor en sexakt enten alene eller sammen med en anden har udviklet sig lidt for voldsomt, eller der bare er sket et “uheld”, så et stykke sexlegetøj har sat sig fast i ens underliv.

Dette kan måske ske med en klitorisvibrator, hvis man er rigtig uheldig, for eksperimenterende eller bare vil se, hvad den kan holde til.

Man er ophidset og fanget i legen, så det kan godt stikke lidt af, når ens fokus kun er rettet på nydelse, og man derfor får slået fornuften fra.

Når man så læser om den slags oplevelser i nyhederne, så kan man tro, at det er en and, men det sker faktisk, og selvom man har lyst til at grine ad vedkommende, så kan det faktisk ske for mange.

Men før man når så langt, at man måske skal på skadestuen, så er der nogle ting, man kan gøre, for at skaden ikke blive så omfangsrig, eller man måske ikke behøver komme så langt ud.

For det første er man måske sammen med en anden person, der kan hjælpe en, og ellers må man måske ringe efter hjælp – hos en fortrolig.

Dernæst kan det svare sig at læse på indlæggelsessedlen, hvad man eventuelt kan gøre, da der nogle gange står nogle råd her.

Før skadestuen-besøget kan man ringe til akutlinjen for at høre, om de har nogle forslag til, hvad man skal gøre.

Men lad være med at følge alle mulige forslag fra nettet, da det kun kan gøre det værre, medmindre det er råd fra producenten selv.