Nem opløsning af spændinger med en smart massagepistol

28 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Lider du ofte af spændinger og smerter, som hidrører fra muskelknuder bestemte steder – for eksempel i nakken, over lænden, eller i dine skuldre? Så skulle du tage og prøve en massagepistol. En massagepistol er et håndholdt aggregat som mest af alt ligner en hårtørrer, og som med stor præcision kan opløse spændinger der hvor du peger den hen på din krop.

Hvorfor bruge en massagepistol?

Måske tænker du at du kan opnå samme resultater med en foam roller eller en fascia massage bold som med en massagepistol. Disse to redskaber er også udmærkede til deres formål – men du vil ikke kunne massere fokuseret i et afgrænset område med en foam roller eller en massage bold som med en massagepistol.

En foam roller er rigtig god til at blødgøre bindevævet i et større områder, for eksempel på lårene, på flankerne eller i lænden. En fascia massage bold vil ligeledes kunne give resultater hvis du bruger den ofte og med masser af vægt bag. Men en massagepistol er ganske unik i sin tilgang til opløsning af spændinger og blødgøring af såvel fascia som muskel væv.

De hårde og særdeles kraftige – nærmest eksplosive – udbrud fra den smarte massagepistol vil på effektiv vis knuse myoser og samtidig give anledning til øget blod gennemstrømning i det ramte område.

Når du affyrer en massagepistol vil de højfrekvente perkussioner i et meget lille fokus område afstedkomme nærmest øjeblikkelig lindring. Og bruger du din massagepistol på regelmæssig basis vil du kunne mærke langsigtede virkninger så som blødere muskulatur og langt mindre tendens til smertefulde spændinger.

Hvordan skal jeg bruge min massagepistol?

Du kan vælge at bruge din massagepistol i forbindelse med opvarmning forud for træning eller som hjælp til nedkøling og restitution efter træning. For mere information om den smarte massagepistol, klik ind på altermed.dk og læs mere.