Overvej næste køb hos Love Lingeri allerede nu

04 February 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du er inde på Love Lingeris hjemmeside og falder over noget, som du bare må eje, så det føjer du til kurven.

Men så opdager du også noget andet, som du gerne vil have, men du har også tit oplevet, at du køber for meget, når du handler på nettet, men det her er virkelig bare noget, som du godt kunne tænke dig.

Derfor kan det måske være smart, hvis du behersker dig med den her ene ting, og du så planlægger, hvornår du skal købe den her næste genstand, som du har øjnet.

For når man ikke skal rundt fysisk i en butik for at finde varerne og mærker, hvordan det begynder at veje til, så kan man komme til at overhandle ligesom, når man handler mad ind på tom mave, hvor der så ender mere i kurven, end hvad man havde regnet med.

love lingeri

Du skal have det fra Love Lingeri, som du gerne vil have

Du kan så sætte en dato for, hvorfor du vil handle det næste fra Love Lingeri, så du ikke køber for meget ad en omgang, og det kan være nogle dage senere eller en uge efter.

Du kan så eventuelt skrive til dem og høre ad, om de kan lægge en bestemt vare til side til en bestemt dato, hvor du agter at købe den, for så kan de altid lægge den op til salg igen, hvis du ikke køber varen; for på den måde er du sikker på, at den er der til næste gang, hvor du skal købe den.

Det er jo også rart at have noget at glæde sig til at købe, og man kan kombinere det med næste lønningsdag, så man ved, at man har penge nok til det.

Eller hvis man har en dårlig dag og gerne vil forkæle sig med et frækt køb.