Power BI kurser – når din forretning skal stå stærkt

08 March 2021
Astrid Pedersen

editorial

Microsoft Power BI er et af de stærkeste og mest alsidige værktøjer til facilitering af analyse og datamodellering til brug for forretningsudvikling og Business Intelligence. Med Microsoft Power BI kan du nemt skabe interaktive visualiseringer og understøtte diverse Business Intelligence funktioner ved hjælp af en nem og brugervenlig grænseflade.

Det er forholdsvis nemt at komme godt i gang med at bruge Microsoft Power BI, også for ikke data kyndige. Microsoft Power BI stiller nemlig alle de værktøjer til rådighed som slutbrugeren behøver for at kunne oprette alle rapporter og dashboards – nemt og hurtigt.

Bliv skarpere på Microsoft Power BI med et Microsoft Power BI kursus

Microsoft Power BI kan således bruges på mange niveauer og er netop derfor et endog særdeles anvendeligt værktøj i en større organisation. Med det rette Microsoft Power BI setup kan mange brugere få glæde af den cloud baserede løsning – på varierende trin og med forskellige former for adgang til såvel data som opsætning og indstillinger.

Der findes nemlig forskellige elementer indeholdt i en Microsoft Power BI løsning, så som Microsoft Power BI Desktop, som primært anvendes i forbindelse med design og publicering af rapporter, Microsoft Power BI Service, som er den cloud baserede del af applikationen og integrerer med Microsoft Office 365, og Microsoft Power BI Mobile Apps som giver adgang til Microsoft Power BI via mobile enheder så som tablets og smartphones.

Der ud over findes der mere avancerede og komplekse elementer som for eksempel Microsoft Power BI REST API som kan bruges til at indbygge dynamisk opdaterede dashboards og rapporter i andre applikationer, og Microsoft Power BI Premium som inkluderer muligheden for at publicere rapporter på tværs af organisationen uden at modtagerne nødvendigvis har en Microsoft Power BI licens.

Hvis du vil lære Microsoft Power BI bedre at kende kan du med fordel tilmelde dig et af de mange Microsoft Power BI kurser på 4d.dk.