Professionel gulvafslibning i Charlottenlund – for smukke og skinnende trægulve

14 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Charlottenlund nord for København er et af de smukkeste bynære områder i København. Charlottenlund er en del af den rige og attraktive Gentofte kommune, og deler således hjemstavn med Hellerup, Klampenborg, Jægersborg, Ordrup og Skovshoved.

Er du og din familie så heldige at være kommet i besiddelse af en moderne lejlighed, et lækkert parcelhus eller måske en af de mange fashionable og eftertragtede villaer i Charlottenlund er I helt sikker ivrige efter at få lov at flytte ind. Det er der heller ikke så meget at sige til. Som beboer i Gentofte Kommune, og dermed Charlottenlund, har man, foruden skov, strand og øvrig natur, adgang til masser af tilbud inden for kultur og fritid samt nogle af landets bedste folkeskoler, privatskoler, gymnasier og daginstitutioner.

Der er således udelukkende gode grunde til at flytte til Charlottenlund – og det er forståeligt at i glæder jer til at komme på plads. Men I bør vente et par uger med indflytningen og give håndværkerne mulighed for at udføre deres arbejde med opgaver så som indvendig maling af huset eller af lejligheden samt afslibning og efterbehandling af trægulvene deri.

Lad et lokalt gulvfirma forestå gulvafslibning og efterbehandling

En dygtig gulvsliber vil på kort tid kunne frembringe smukke og strålende trægulve som står som var de ganske nylagte. Du kan med stor fordel vælge DBF Gulvservice som dit gulvfirma i Charlottenlund, og forvente flotte og holdbare resultater uanset gulvets type og træværkets sort.

DBF Gulvservice har mere end 25 års erfaring inden for såvel afslibning som afhøvling af gulve samt efterbehandling med lud, sæbe, olie, maling eller lak. Når du vælger at overlade opgaven med afslibning af gulve til DBF Gulvservice er du garanteret lækre og strålende trægulve som kan holde i mange år fremover.

Du kan få et godt tilbud på gulvafslibning i Charlottenlund via virksomhedens hjemmeside dbf-gulvservice.dk.