Sådan finder du den bedste parkeringsløsning

25 October 2020
Silje Hansen

editorial

Er du også ved at være træt af at skulle slås om din egen parkeringsplads, som er tilknyttet virksomheden, butikken eller din restaurant? Det kan være frustrerende at se, at man mister kunder på at de skal lede efter en parkeringsplads, når de vil ind og se på dine varer eller have noget at spise. Det er der heldigvis en løsning på, så du ikke længere skal bruge tid på at finde en parkeringsplads, eller få biler væk fra p-pladserne, som ikke har noget at gøre der.

Ved at lave en parkeringsløsning for dine p-pladser, sparer du både tid og kræfter på at skulle bekymre dig om p-pladser. Dermed vil der altid være p-pladser ledige for dine medarbejdere, kunder og gæster. 

Det samme gælder for boligforeninger som typisk råder over flere parkeringspladser, som er tilknyttet beboerne. Her kan det være en stor fordel at slå på, når man skal have nye lejere, at det altid er nemt at finde en parkeringsplads, fordi p-pladserne er reserveret for beboerne og deres gæster. 

Hvilke fordele er der ved at vælge en parkeringsløsning?

Der er naturligvis flere fordele ved at vælge en parkeringsløsning for dine p-pladser. Det er dog vigtigt at du vælger det rette parkeringsservice, så du får en optimal løsning. Ved at vælge det rette parkeringsservice, kan du selv få lov at lave reglerne for at parkere. Du kan også vælge om det skal foregå gennem en digital app eller ved brug af fysiske parkeringstilladelser alt efter, hvad du selv foretrækker. 

Hvilket parkeringsservice skal du vælge?

Hvis du går efter et danskejet og landsdækkende parkeringsservice, der er kendt for at have et godt ry, skal du vælge unopark.dk. Her kan du få en gratis parkeringsløsning, hvor der bliver lavet skilte og mærker til dine p-pladser efter de regler du dikterer. Der er naturligvis mulighed for løbende at ændre aftalen, hvis du ønsker andre regler.