Sådan vælger du det bedste lån på nettet

19 February 2020
Silje Hansen

editorial

Der er rekordmange danskere, der benytter sig af kviklån og andre typer af lån online hvert år. Det er en nem, sikker og hurtig måde at kunne låne penge til det man står og behov for her og nu. Det er alt fra at kunne betale den dyre tandlægeregning, den store reparation på din bil eller hvis din vaskemaskine pludseligt går i stykker. I dag er det endda muligt at låne både mindre og større summer online på nettet. Det er alt fra dig som har brug for lidt ekstra kredit sidst på måneden til dig som længe har drømt om en ny bil eller et sommerhus. Beløbet du typisk kan ansøgt om online er alt mellem 1.000 og helt op til 500.000 kr. Her har du endda mulighed for at afdrage over 180 måneder. Det giver dig plads og mulighed for at tage et ansvarligt forbrugslån, som du med tiden kan afdrage på, så det samtidigt får realiseret din store drøm.

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal låne penge online?

Når du skal låne penge i banken eller online på nettet, skal du være opmærksom på, hvad lånet koster dig, når det er betalt ud. Her er det en fordel at læse de betingelser og vilkår der er i aftalen. Typisk vil det være de gebyrer og renter der er i aftalen, som vil være de omkostninger der er forbundet med lånet. En god indikation er at se, hvad de årlige omkostninger i procent (ÅOP) for lånet er. 

Der kan også være ret dyre omkostninger forbundet med at misligeholde aftalen. Derfor bør du også overveje at lave et budget for de seneste 6 måneder. Det giver en god indikation af, hvilket rådighedsbeløb du har med til at afdrage for lånet. 

Er du i tvivl om, hvordan du finder det bedste lån? Det er nemt at finde det rigtige lån på hurtigudbetaling.dk