Sæt trumf på renoveringen med en gulvafslibning

05 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når hjemmet skal renoveres, er det smart at få alle hængepartier overstået på én gang. Mange boligejere vælger at sende møbler og øvrigt indbo til opbevaring, mens istandsættelsen foregår. Dette er en rigtig god idé, for det betyder at håndværkerne har langt bedre muligheder for at komme ordentligt i bund med deres respektive opgaver.

Det er nu en gang nemmere at male lofter, vægge og træværk, slibe gulve og udføre diverse elektriker arbejde samt såreparationer rundt omkring i boligen når denne står tom. Det er dog langt fra billigt at have hele sit hjem stående i opbevarings rum, og derfor ønsker du at optimere tids forbruget i forbindelse med dit renoverings projekt.

Dette kan du gøre ved at lægge en plan for håndværkernes opgaver således at disse bliver udført i den korrekte rækkefølge. Og her må du endelig ikke glemme gulvsliberen.

Få de flotteste trægulve i dit nyistandsatte hjem

Det kan godt være at du ikke har lagt mærke til det – men dine gulve er med stor sandsynlighed blevet noget matte og flossede i overfladen i årenes løb. Når du først får fjernet sofaen og gulvtæppet vil du tydeligt kunne se forskel på de områder hvor gulvet har været beskyttet af møblet eller tæppet, og der hvor det ikke har.

Hvis du ønsker at dine trægulve skal stråle om kap med dine nymalede vægge og lakerede træværk sørger du således for at booke en gulvmand fra dit lokale gulvfirma som kan forestå en grundig gulvafslibning med tilhørende efterbehandling. Selve gulvafslibningen skal helst foregår før væggene males. Ellers risikerer du at slibe støv fra gulvafslibningen sætter sig i den friske maling og gør den grim og mat at se på.

Hvem kan hjælpe med afslibning af gulve?

Hos din lokale afdeling af Gulvkanonen kan du altid få et stærkt tilbud på en gulvafslibning – læs mere på Gulvkanonen.dk