Sexlegetøj fortsætter akten, når man ikke kan mere

02 December 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kender det sikkert, om du så selv har været modtageren eller giveren: man vil så gerne blive ved, men man er helt udkørt.

Man kan mærke, det glæder den anden, det man er ved at lave, men samtidig er man også bekendt med ens begrænsninger, så man ved, at enden nærmer sig; men man vil jo gerne glæde den anden og blive ved.

Men sådan er man bare ikke bygget fra naturens side, hvor nydelsen er et sideprodukt af, at man skal befrugte den anden part, hvor det jo egentlig handler om at være så hurtig som mulig, så andre ikke kommer til.

Heldigvis kan man side, har vi mennesker fået mere fokus på nydelsen og har næsten helt fra vores begyndelse lært at tilfredsstille os selv, så det ikke fører graviditet med sig, og man bliver nu hædret for at holde ud i lang tid. 

Dengang lavede man sexlegetøjet selv, men nu kan man heldigvis tilgå en sexshop online og købe alt fra generelt til specielt sexlegetøj, som kan udfylde ens behov og passe til en – og så kan det forlænge akten.

Både kan det holde en ejakulation tilbage, fordi man skifter mellem legetøjet og sig selv, eller man fortsætter, efter man er kommet, fordi man har noget sexlegetøj lige ved hånden, som man kan bruge som erstatning på den anden.

Selvfølgelig bliver sexlegetøj aldrig helt det samme som den ægte vare, specielt ikke hvis der er mange følelser involveret, men det er trods alt bedre, at man har noget at bruge som erstatning, end at man bare går død i det og ikke kan mere.

Sexlegetøj er det ultimative på at fortsætte akten, hvor man sætter ens egen og andre nydelse højt, hvor det tidligere blot handlede om at gøre andre gravide.

Er du beret derhjemme med nok sexlegetøj?