Slip for indbrud – opsæt videoovervågning i boligen

16 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark begås i titusindvis af indbrud i private boliger hvert eneste år. Hvis du ikke ønsker at blive en del af denne grimme statistik, kan du sikre din bolig med moderne låse, effektive alarmer, og videoovervågning.

Hvad er fordelen ved videoovervågning?

Der er faktisk udelukkende gevinster at hente ved at opsætte overvågningskameraer til overvågning af boligen – indendørs såvel som udendørs.

Vælger du at montere synligt opsatte overvågningskameraer uden for din bolig – selvfølgelig ledsaget af behørig skiltning – vil du kunne nyde godt af den forebyggende effekt. I rigtig mange tilfælde vil potentielle indbrudstyve blive skræmt fra deres forehavende hvis de ser et overvågningskamera.

Udendørs videoovervågning kan nemlig indikere indendørs ditto – og der er ingen der har lyst til at havne på ”skjult kamera”, og dermed blive stjerne for en aften. Moderne kameraer til videoovervågning leverer nemlig knivskarpe optagelser i top kvalitet, og kan dermed blive vigtige redskaber i forhold til opklaring af forbrydelsen.

videoovervågning

Indendørs videoovervågning leverer den perfekte dokumentation

Foruden den afskrækkende effekt ved et udendørs opsat overvågningskamera, vil du med indendørs videoovervågning kunne skabe grundlag for solid dokumentation. Dette både over for politiet, som kan bruge optagelserne i forbindelse med opklaring, og over for dit forsikringsselskab, som på baggrund af optagelserne hurtigere vil kunne beregne og udbetale din forsikrings sum. Disse optagelser vil nemlig vise hvad der er blevet stjålet og ødelagt, hvilket gør det nemmere for dit forsikringsselskab at beregne din erstatning.

Find billigt udstyr til videoovervågning af din bolig

Leder du efter overvågningskameraer og tilbehør, som ikke koster en mindre formue, kan du finde hvad du søger hos DKKamera. DKKamera er leveringsdygtig i videoovervågning udstyr til aldeles rimelige priser, fra nogle af de mest anerkendte producenter på markedet.

Du kan læse meget mere, og bestille dit overvågning udstyr i den online shop på hjemmesiden https://www.dkkamera.dk/.