Stå stærkere i din markedsresearch med Power BI kurser

26 May 2021
Astrid Pedersen

editorial

Nøglen til en succesfuld forretning er analyse og udvikling. Det er vigtigt, at en virksomhed følger med tiden og sørger for at udvikle sine områder, her under produkter og ydelser, i overensstemmelse med den fortløbende udvikling som finder sted i markedet.

Den eneste måde hvorpå din virksomhed således kan holde sig i toppen er ved konstant at have føling med markedet og med konkurrenterne. Til dette formål vil du have brug for en stærk Research and Development eller Business Intelligence afdeling. Det er nemlig her de vigtige oplysninger indhentes og bearbejdes således at de kan danne grundlag for de forretnings beslutninger som skal lede virksomheden i den rette retning.

Derfor bør du sørge for at dine medarbejdere i denne afdeling er så stærkt rustet til at varetage denne opgave som overhovedet muligt. Og derfor bør du fra tid til anden forkæle dem med vel tilrettelagt efteruddannelse og kurser i Business Intelligence.

Hvor finder jeg de bedste Business Intelligence kurser?

Hvis du ønsker at give dine medarbejdere det stærkeste fundament for at levere rapporter, analyse og præsentationer som skal forme virksomhedens fremtidige vækst bør du udelukkende vælge dine Business Intelligence kurser fra kompetente leverandører heraf. Blandt disse finder du 4D.

4D har igennem mange år leveret IT relaterede kurser til det danske erhvervsliv, og har i særdeleshed specialiseret sig inden for alt hvad der handler om forretnings analyse og Business Intelligence. Således finder du hos 4D et bredt udvalg af Business Intelligence kurser, her under kurser i Microsoft Power BI.

Microsoft Power BI er et af de mest anvendte programmer til håndtering af data i forbindelse med Research and Development og Business Intelligence. Derfor kan du med fordel investere i Microsoft Power BI – og i et kursus som gør det nemmere for medarbejderne at udnytte platformens fulde potentiale. Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi.