Står du og mangler en iPhone X skærm i højeste kvalitet? Så læs med her

15 March 2022
Kamilla Tolnø

editorial

Er skærmen på din iPhone X gået i stykker? Så kan du roligt læse med her og blive klogere på, hvordan du nemt og billigt kan få fixet den.
Det er nemlig både ærgerligt og irriterende, når der kommer en ridse eller en skade på ens iPhone x skærm. Det forringer værdien af telefonen og kan også gøre den sværere at bruge.

Dog er det desværre helt normalt og naturligt, at der kan forekomme skader på din iPhone x skærm. Det kan eksempelvis være, hvis du kommer til at tabe den, eller hvis den bliver ridset af at ligge sammen med fx nøglerne i lommen.

Det er samtidig en ærgerlig følelse, da det ofte er rigtigt dyrt og besværligt at få skiftet sin iPhone x skærm. Men det behøver det ikke være, hvis du vælger at gøre det selv.

iphone x skærm

Køb din iPhone x skærm selv

Går man til forhandleren og beder om at få skiftet sin iPhone x skærm, kan det næsten bedre betale sig at købe en ny telefon – så dyrt er det.

Heldigvis findes der alternativer. Du kan købe en ny iPhone X skærm på nettet, som du selv kan skifte. På den måde får du en hel og ny telefon hurtigt og nemt.

Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, hvor du køber din nye skærm. Selvom det kan være fristende at tage den billigste mulighed, spiller kvaliteten nemlig også en afgørende rolle.

Kig nærmere på udvalget nu

Du bør derfor kun købe din nye iPhone x skærm på en hjemmeside, som du stoler på. Det kan godt betale sig at give lidt ekstra for en skærm, som så er mere modstandsdygtig og dermed holder længere.

Er din gamle skærm ridset og irriterer det dig, hver gang du skal bruge din telefon, kan du med fordel se nærmere på en ny skærm allerede i dag.