Styrk dit parforhold med parterapi i Hellerup

28 May 2021
Cecilie Mortensen

Hvis ikke du før har været i parterapi, så kan det måske virke som et stort skridt at opsøge hjælp. For ikke nok med at parterapien kan tage fat i meget private ting, som rumsterer i parforholdet, så skal man også tale med en komplet fremmed.

På trods af alt dette så er det en god grund til, at mange par hvert år opsøger parterapi. Parterapi kan nemlig være med til at styrke parforholdet på flere forskellige måder. 

Hvordan kan parterapi i Hellerup styrke parforholdet? 

I kan komme ind til kernen af jeres udfordringer

Når I starter op i parterapi, så er psykologen eller psykoterapeuten med til at spore jer ind på de udfordringer, I står med. Det vil vedkommende typisk gøre ved at spørge ind til jeres situation, og hvordan I hver især oplever jeres parforhold på nuværende tidspunkt. Dette er en proces, som kan tage lidt tid, men I får tiden til det gennem parterapi. Og når jeres udfordring først er fundet, så er der bedre mulighed for at hjælpe jer videre.

I kan få hjælp til at komme videre i jeres situation

Når du og din partner starter i parterapi, så ønsker I formentlig at kunne ændre jeres situation. Her kommer en parterapeut også på banen. I kan både få hjælp til at bryde med uhensigtsmæssige mønstre, måder at kommunikere på, eller hvad der måtte være aktuelt i jeres parforhold. 

I kan blive klogere på hinanden 

Det særlige ved parterapi i Hellerup er, at dig og din partner kan blive endnu klogere på hinanden. I kan hver især få åbnet øjnene endnu mere op for, hvad der har fyldt i hinandens tanker, følelsesliv m.m., så I kan komme til at forstå hinanden endnu bedre. 

De tre punkter du har læst herover kan alle være med til at styrke jeres parforhold og ikke mindst kærligheden mellem jer.