Superlækre gulve med gulvafslibning Albertslund

27 August 2018
Astrid Pedersen

editorial

Er dit gamle trægulv efterhånden ved at være så grimt at se på, at du overvejer at udskifte det med et helt nyt? Så bør du nok tænke dig om en ekstra gang. Et nyt trægulv er dyrt at anskaffe, og selve processen med at brække det gamle op og få lagt det nye trægulv, er heller ikke just en billig affære. Og inden du begynder at tænke i baner, som involverer at dække dit trægulv med cement, eller lægge en klik parket i laminat oven på, bør du overveje, om ikke der er en måde, hvorpå du kan give dit gamle trægulv en ny chance.

Flot og skinnende gulv igen med en grundig gulvafslibning

Du kan nemlig efter al sandsynlighed redde dit trægulv med en gulvafslibning. Måske virker det håbløst, sådan som dit trægulv tager sig ud, med pletter og skjolder, splinter, skrammer, og ridser samt diverse misfarvninger, som gør gulvet ujævnt og snavset at se på. Men du skal tænke på, at langt de fleste af disse skader kun er overfladiske, og derfor kan fjernes effektivt ved en billig gulvafslibning.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Når du vælger en gulvafslibning ved en professionel fagperson, vil vedkommende først og fremmest kaste et vurderende blik på dit gulv, og ud fra dets beskaffenhed vurdere, hvor meget der skal slibes af førend det bliver pænt. Dernæst vil selve gulvafslibningen foretages – og det er både hurtigere og mere effektivt, end du selv ville kunne gøre det. Når gulvet er slebet, så det fremstår jævnt og ensartet, vil gulvmanden give det en passende efterbehandling – for eksempel lud, sæbe, olie, maling, voks eller lak. Denne efterbehandling bestemmes med udgangspunkt i træværkets sort og dine ønsker til, hvor megen energi og tid, du ønsker at bruge på vedligeholdelse i fremtiden.

Du kan blive klogere på gulvafslibning på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-gulvafhoevling/afslibning-af-gulve/