Tjek Danmarks største bilportal for salg af brugte biler

19 November 2020
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark er fabriksnye biler temmelig omkostningsfulde i anskaffelse. De høje priser på nye biler i Danmark skyldes først og fremmest de enorme afgifter, som de nye biler pålægges i forbindelse med salg af den danske stat. Disse afgifter presser bilernes priser op i et leje hvor de færreste kan være med – i hvert fald ikke uden at gældsætte sig.

Står du således for at skulle købe en ny bil skal du regne med at afdrage på et dyrt bil lån over flere år. Og samtidig med at du afdrager på lånet kan du ærgre dig over at din bil begynder at falde voldsomt i værdi fra det øjeblik du triller den ud over kantstenen foran porten til forhandleren.

Dette værditab vil fortsætte støt og roligt hen over de næste tre til fem år hvorpå kurven vil flade ud når bilen har nået en brøkdel af sin oprindelige pris. Og så vil du nærmest ikke kunne undgå at tabe penge hvis du skal sælge bilen igen.

Køb brugt bil – det kan sagtens lønne sig

Du har helt sikkert andre og sjovere ting at bruge dine penge på. Hvis du er i markedet efter din første bil, og derfor ikke har noget at bytte med, vil det i reglen ikke kunne svare sig at anskaffe en fabriksny bil. I stedet kan du tage et kig på brugtvogns markedet som formelig bugner af brugte biler fra alle mærker og i alle modeller.

En brugt bil behøver ikke nødvendigvis at være et sminket lig eller en gammel spand som kan falde fra hinanden når som helst det skal være. Og køber du din nye brugte bil gennem en autoriseret brugtvogns forhandler kan du være helt sikker på at bilen holde en fornuftig stand hvor kvaliteten står mål med bilens pris. Tjek Biltorvet for opdaterede annoncer for brugte biler til salg hos forhandlere over hele Danmark.