Tre grunde til at du skal hyre en tekstforfatter

30 March 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Har du din egen virksomhed, kan det være fristende for dig, at du også selv skriver teksterne til din hjemmeside. Det er jo dig, der kender virksomheden og produkterne bedst, ikke?

Der er dog mange fordele for dig ved, at du i stedet hyrer en tekstforfatter til at skrive teksterne. Vi kommer ind på tre af dem her. Vi har fået inspiration til dem fra bureauet Wordpens.com, der lever af at få dygtige tekstforfattere til at skrive tekster for deres kunder. Læs mere på https://wordpens.com/cases/ 

1. Du får mere tid 

En af de vigtigste grunde til, at du skal hyre en tekstforfatter, er, at du får mere tid. Som virksomhedsejer er tid helt sikkert ikke det, som du har nok af. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at uddelegere de opgaver, som du har mulighed for. Der er tekster oplagte, da det typisk ikke koster dig så meget at få andre til at skrive dem. 

2. Du er sikker på, at de rette keywords bliver brugt 

Når du får en professionel tekstforfatter til at skrive dine tekster, er du også sikker på, at de rette keywords bliver brugt. Det er vigtigt for, at dine tekster kommer til at ligge højt i en søgning på nettet. Du kan selvfølgelig godt selv sætte dig ind i SEO, men det tager jo tid fra dine andre opgaver. 

3. Muligt at få både produkttekster, seo-tekster og blogtekster

Når du hyrer en tekstforfatter, har du mulighed for at få skrevet en række forskellige tekster til din hjemmeside. Det kan både være beskrivelser af dine produkter, seo-tekster, der har til formål at få dig højere op i en søgning på nettet, og blogtekster. Hos et bureau som Wordpens.com har de mulighed for at hjælpe dig med alle typer af tekster. Det giver dig en kæmpe fordel, at du kan have det hele samlet hos et bureau.