Undgå dårlige betalere med inkassohjælp

08 April 2021
Silje Hansen

editorial

Som virksomhed, der enten handler med private kunder eller andre virksomheder, er det vigtigt at sikre sig, at alle betalinger går fint igennem og der dermed er et sundt cashflow i pengekassen. Likviditet kan være afgørende for selv den store og sunde virksomhed, da man jo naturligvis indregner sine udgifter og omkostninger efter den indtægt der løbende kommer. Det kan f.eks. være udgifter til lønninger, husleje eller andet som ikke er til at undgå for virksomheden. Derfor har det en stor betydning om kunderne betaler til tiden og i det hele tiden får betalt den gæld de har til din virksomhed.

Du kan ret hurtigt stå i en ærgerlig situation, hvor du enten må opkræve kunderne en rykker eller må tage kontakt til dem for at få pengene ind. Det kan være en tidsrøver og ikke mindst kræve yderligere ressourcer fra dine medarbejder at bruge tid på. Derfor er der mange virksomheder der vælger at alliere sig med et inkassofirma. 

Derfor skal du vælge et inkassofirma 

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du skal vælge et inkassofirma til opkrævning og indkrævning af dine udestående fakturaer og penge. Først og fremmest er det utrolig effektivt, da inkassofirmaerne udelukkende arbejder med det på fuld tid. De har derfor mulighed for at sætte fokus på at komme i dialog med dine kunder på flere forskellige måder. Det er naturligvis med omtanke for at de også repræsenterer din virksomhed.

Et inkassofirma har også mulighed for at indkalde kunden i retten, hvis det bliver nødvendigt. Det er også et vigtigt redskab, hvis du ikke kan få pengene på andre måder fra din kunde.

Hvilket inkassofirma skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket inkassofirma du skal vælge, kan vi hjælpe dig godt på vej. Her kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til https://collectia.dk/inkasso/.