Yousmileismile.dk – hvis du vil have rettet tænder med den usynlige bøjle

29 April 2021
Camilla Skøtt

editorial

Der findes naturligvis ikke en bøjle, der er hundrede procent usynlig, men der findes én, der kommer ret tæt på; nemlig Invisalign. Tandskinnerne fra Invisalign er udviklet af en gennemsigtig plast, der tilpasses nøjagtigt til patientens tandstilling, og dermed er den mere eller mindre usynlig, når først den sidder på.

Drømmer du om at få rettet dine tænder, men vægrer du dig ved tanken om togskinner? Bare rolig, der er en helt anden løsning, og den er langt mere behagelig og mindre smertefuld end de traditionelle togskinner er metal.

Vi taler naturligvis om Invisalign, som er en tandbøjle lavet af gennemsigtig plast. Den tilpasses tændernes præcise størrelse og tandstilling, og derfor sidder den nærmest som klistret til tænderne, hvilket gør den svær at få øje på for omverdenen. Samtidig er den ikke hård ved tandkødet, som metalbøjlen har ry for at være, og det gør ikke nær så ondt, når du skal skifte skinne.

Lyder det som noget for dig? Du kan læse meget mere om Invisalign på yousmileismile.dk – eller efter billedet her.

Certificeret Invisalign-behandler

Hvis dine tænder skal rettes med Invisalign, skal du finde en certificeret behandler, der kan hjælpe dig. Hos yousmileismile.dk får du en gratis og uforpligtende forundersøgelse af cirka 30 minutters varighed. Her gennemgår en certificeret Invisalign-behandler din tandstilling og taler med dig om dine muligheder. Samtidig får du et indblik i processen, et overblik over længden af behandlingen og ikke mindst et overslag på prisen.

Finder du ud af, at det er noget, du har lyst til at gå videre med, sættes produktionen af dine specifikke tandbøjler i gang med udgangspunkt af røntgenbilleder, fotos og aftryk af dine tænder, og så snart de er klar – efter cirka 14 dage – er du klar til at starte din behandling. Hvor lang tid det tager, afhænger af din nuværende tandstilling.