Derfor er SEO tekster vigtige for din virksomheds succes

19 April 2021
Mathias Nielsen

editorial

Kender du til SEO tekster? Og ved du, hvor vigtige de egentlig er for din virksomheds succes? Hvis ikke, så læs med her hvor vi vil gennemgå en lille smule info om, hvad SEO er, hvordan det fungerer og hvorfor SEO tekster kan generere flere kunder og øget omsætning for din virksomhed.

SEO fungerer som en form for reklame

SEO står for search engine optimization og kan på dansk oversættes til søgemaskineoptimering. Men hvad betyder det så? Jo, det betyder faktisk bare at du kan optimere indholdet på din hjemmeside til at “passe til”, så at sige, en søgemaskines idé om, hvad en god hjemmeside er. Den søgemaskine det drejer sig om, er vores allesammens Google.

Vi Googler alle sammen hele tiden. Faktisk er det mest almindeligt at gå ind på hjemmesider gennem Googles søgeresultater, frem for at gå direkte ind på hjemmesiden. Det der med at skrive en URL ind i browseren manuelt, det hører fortiden til.

Vi mennesker er normalt ret dovne, så vi gider ikke bladre sider igennem med forskellige resultater, når vi har søgt på noget i Google. Vi vil have tingene serveret på et sølvfad, kan man sige. Det betyder, at vi bare vælger ét af de øverste resultater i vores Google-søgning. 

Så der er altså kæmpe reklameværdi i at få din virksomheds hjemmeside til at ligge i toppen af Google-resultaterne for emner der har at gøre med din virksomheds produkter og ydelser. Der vil være meget mere trafik i form af besøgende på disse hjemmeside, og derfor er der god grund til at tænke, at de her hjemmesider også får lokket nogle flere betalende kunder til.

Så se at få hyret en tekstforfatter til at skrive gode SEO tekster! Så er du sikret, at din virksomhed nok skal blive set meget mere end konkurrenterne. Læs mere her om SEO tekster her.