Få hjælp til skadedyrsbekæmpelse i Vejle

06 January 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Der findes et utal af skadedyr. Nogle værre end andre. Alt afhængig af hvilke kan du enten selv fjerne dem, eller også kan du få hjælp af en skadedyrsbekæmper. Myrer, bananfluer og den slags skadedyr kan du ofte selv fjerne, men du skal ikke undervurdere myrene. De kan hvis de er mange nok ødelægge dit hus fundament. 

Har du myrer i haven kan du forsøge dig med kanel, appelsinskræller og bagepulver, før du kontakter en skadedyrsbekæmper. Du kan læse mere her https://azskadedyrsservice.dk/vejle/.

Få hjælp til at fjerne skadedyr på din grund

Ikke alle skadedyr er så nemme at fjerne og du kan få brug for hjælp. Har du fået et hvepsebo, kan du med fordel få hjælp af en skadedyrsbekæmper. Hvepse er ondskabsfulde dyr, som kan gøre stor skade. De kan grave sig langt ind i murene og du bør få en erfaren skadedyrsbekæmper til at fjerne dem. De er også agressive og kan stikke dig. Det er en særdeles ubehagelig oplevelse og i nogle tilfælde dødelig, især hvis du er allergisk.

Rotter

Rotter er i en klasse for sig selv og du har pligt til at bekæmpe rotter med alle midler. Har du mistanke om at der er rotter på din grund skal du kontakte kommunen, som efterfølgende sender en rottebekæmper ud. Det er gratis da vi alle betaler for den service via vores skat.

Det er vigtigt at hurtigt og effektivt at få bekæmpet rotter. Ikke alene formere de sig med lynets hast, men de spreder også sygdomme. Rotter kan sprede sygdomme fra andre dyr til mennesker. 

Rotter elsker kloakker og hvis du begynder at kunne lugte din kloak, kan det være tegn på at der et hul. Det er en ren invitation. Du bør straks kontakte en kloakmester, der kan undersøge din kloak med hjælp af en TV-inspektion.