Flotte og skinnende gulve med en gulvafslibning på Nørrebro

05 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at udskifte dit gamle slidte trægulv? Så bør du træde et skridt tilbage og tage træværket i øjesyn. Er dit trægulv blot mærket af overfladisk slitage i form af misfarvning fra solfalming og spildte væsker, gråligt matte slidspor fra nedtrådt støv og snavs samt småridser og mindre skrammer?

Så er der ingen grund til at skifte gulvet ud eller dække det over med ny gulv belægning. Trægulvet vil nemlig efter al sandsynlighed kunne blive rigtig flot igen med en effektiv gulvafslibning og en dertil hørende efterbehandling.

Hvorfor ikke bare skifte gulvet ud?

Måske er du træt af det traditionelle trægulv og drømmer om et cool beton eller cement gulv i stedet for. Denne gulv type er vældig moderne i disse år idet den tilfører boligen det smarte urbane og minimalistiske look. Men her skal du tænk på at et smukt og lækkert gulv er andet og mere end sit udseende. Med et beton eller cement gulv risikerer du en elendig akustik i din bolig – og dette kan i sig selv fjerne en del af den hyggelige og hjemlige atmosfære.

Samtidig vil et cement eller beton gulv ikke føles blødt og varmt under dine fødder på samme måde som et trægulv vil. Træ er et levende og organisk materiale som tilfører boligen såvel stemning som varme og charme. Og har du først overhældt dit gamle trægulv med cement eller beton får du det ikke tilbage igen.

I stedet kan du vælge at lade en professionel gulvmand udføre en gulvafslibning og dernæst behandle gulvet med lud, sæbe eller olie. Ved en gulvafslibning forsvinder den tørre og beskadigede overflade, og et helt nyt lag af dit trægulv kommer til syne – flere toner lysere, ensartet i overfladen, og klar til at modtage den plejende og beskyttende efterbehandling.

Få et skarpt tilbud på gulvafslibning på Nørrebro på gulvafslibning-priser.dk