Luft til vand varmepumpe fra Panasonic er en god investering

22 November 2022
Anne-Mette Hansen

editorial

Har du hørt om en Panasonic varmepumpe? Eller det man kalder for en luft til vand varmepumpe? Det er en mere effektiv og mere miljøvenlig opvarmningsform, end dem man tidligere har brugt. Så ud med det gamle fyr, der kører på olie eller gas. Eldrevne varmepumper er det nye, og de er populære som aldrig før. 

Vil du vide mere om luft til vand varmepumper? Hvorfor du skal vælge modellen fra Panasonic? Læs med i denne guide og find ud af mere om de moderne og effektive varmepumper.

 

Panasonic varmepumpe

 

Derfor skal du have en Panasonic varmepumpe

Luft til vand varmepumper fra Panasonic er et oplagt valg. Til dig der udskifter det gamle fyr med en moderne og mere optimal løsning. Varmepumpen passer sådan set sig selv, den skal blot serviceres én gang om året. 

Men hvorfor lige netop vælge Panasonic? Det skal du af to årsager.

1) Denne varmepumpe er måske ikke den allermest effektive på markedet i forhold til SCOP-værdien. Men idét den ikke er den allerdyreste, vil du hurtigere kunne tjene den ind igen i form af et lavere forbrug. 

2) Panasonic varmepumpen er gjort yderst effektiv af dens T-CAP funktion. Denne betyder, at varmepumpen altid holder samme effektivitet, også selvom der er koldt udenfor. Her vil andre varmepumper ofte falde i kapacitet. 

Hvad koster en varmepumpe?

Varmepumpen er ikke den billigste løsning på markedet. Den koster markant mere, end f.eks. et træpillefyr eller et gasfyr gør. Men du skal se luft til vand varmepumpen som en investering. Det er en investering i:

– Mere miljøvenlig opvarmning

– Et lavere varmeforbrug

– En opvarmningsform uden stort vedligehold

Lyder alt det som noget for dig? Så er det nok varmepumpen, du skal vælge. På den lange bane tjener du dine penge ind, da du kommer til at få et lavere forbrug end med din tidligere dyre opvarmningsform.