Sæt prikken over i’et på dine billeder med professionel indretning

16 August 2022
Camilla Sørensen

editorial

Det er en kunst at indramme billeder og plakater. Det er ikke så enkelt som at købe en ramme i butikken. Du skal tænke over rammens stil, farven, og hvordan den vil se ud sammen med det billede eller den plakat, du indrammer. Det er her, at en professionel glarmester kommer ind i billedet. De kan hjælpe dig med at vælge den rigtige ramme til dit billede og sørge for, at den ser godt ud, når den er færdig.

Så… Hvis du ønsker at sætte det sidste touch på dine billeder, så ring til en glarmester i dag – for eksempel en glarmester i Bagsværd!

Du vil ikke fortryde det!

Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse ramme du har brug for, kan en glarmester også hjælpe dig med det. De kan måle dit billede eller din plakat og rådgive dig om, hvilken størrelse ramme der er bedst at få. Og hvis du vil være rigtig kreativ, kan de endda hjælpe dig med at skabe en skræddersyet ramme til dit kunstværk.

Så uanset hvad du har brug for af indramning, så sørg for at ringe til en professionel glarmester. De vil kunne hjælpe dig med at vælge den perfekte ramme til dine billeder og plakater og sikre, at de ser fantastiske ud, når de er færdige. Stol på os, det er investeringen værd!

indramning

Kan en glarmester også lave passepartout?

Passepartout er en måtte eller et beslag, der bruges til at udstille og beskytte kunstværker. Den placeres mellem kunstværket og rammen og kan være fremstillet af forskellige materialer som papir, karton eller stof. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type passepartout du har brug for, vil din glarmester kunne rådgive dig.

Han kan også skære det til og fastgøre det til dit kunstværk, så det er ordentligt beskyttet. Så hvis du ønsker at tilføje et ekstra lag beskyttelse til dine billeder og plakater, så sørg for at spørge din glarmester om passepartout!