Lingeri til kvinder i alle størrelser

08 juli 2021
Astrid Pedersen

Er du en af de mange danske kvinder, som elsker et lækkert look med masser af lækkerier både til gården og til gaden, har du muligvis svært ved at finde frækt understøj som passer til din krop.

Det er som om lingeri fabrikanterne og forhandlerne har indgået en aftale om at alt plus size lingeri skal ligne noget der er syet ud af sejldug. Det er nærmest umuligt at finde smukke bh’er, trusser, chemiser, hofteholdere og andet lingeri som matcher andre kropstyper end den helt petite. I hvert fald i de fysiske butikker.

Hvor kan jeg finde lingeri, jeg kan passe?

Du behøver dog ikke at fortvivle blot fordi du gang på gang har måttet gå forgæves i lingeri afdelingen i stormagasinet. Bare fordi det rette undertøj for dig ikke hænger på stativerne her betyder det ikke at det ikke findes. Du skal blot lede de rigtige steder. Her kan du med fordel gå online.

Du vil i en online lingeri shop som for eksempel Love Lingeri kunne finde et stort udvalg af lækkert lingeri til kurvede kvinder. Love Lingeri sætter nemlig en ære i at have alle krops typer og størrelser repræsenteret i sortimentet. Det betyder at du, foruden lingeri i store størrelser, også vil kunne finde eksempelvis trusser og bh’er som er særligt designet til at understøtte de flotte feminine former.

Er du begavet med en fyldig barm kan du således finde den helt rigtige full cup BH i sortimentet hos Love Lingeri. En full cup BH er konstrueret således at den på én og samme tid løfter, støtter og former barmen så at du opnår den attraktive timeglas figur. Og du kan selvfølgelig finde matchende trusser til din full cup BH hos Love Lingeri – ligeledes i den rette størrelse.

Se hele udvalget af flot og forførende lingeri på love-lingeri.dk.